Finanční stabilita ČR v podmínkách současného ekonomického systému - Otýpková, Michaela
Finančná stabilita v podmienkach súčasného ekonomického systému so zameraním na detailnejšiu analýzu Českej republiky prostredníctvom indikátorov finančnej stability, a to v kontexte globálneho vývoja zasiahnutého finančnou krízou.