Implementácia asynchronizmu do synchrónnych programov - Hanák, Ján
Teoreticko-praktický rozbor paradigmy asynchrónneho programovania v prostredí programovacieho jazyka Visual Basic 2012 a vývojovej platformy Microsoft. Net Framework 4.5.