Metóda vnútorného bodu a jej využitie na riešenie úloh lineárneho programovania - Chocholatá, Michaela, 1977-
Porovnanie algoritmu vnútorného bodu a simplexovej metódy. Charakteristika algoritmu afinného škálovania. Popis logaritmickej bariérovej metódy.