Population development in the world - Kotlebová, Eva
Rast svetovej populácie ako globálny problém. Protikladné tendencie v demografickom vývoji svetovej populácie. Problém rýchleho stárnutia populácie v Európe. Ekonomické, sociálne a spoločenské problémy spojené s vysokým prírastkom populácie v rozvojových krajinách.