Vplyv rozvoja e-služieb vo vybranej oblasti na hodnotenie Slovenskej republiky v správe EoDB - Hudák, Matej, 1984-
Porovnanie Slovenska s členskými krajinami Európskej únie v oblasti platenia daní podľa správy Ease of Doing Business (EoDB), pozostávajúcej z troch čiastkových ukazovateľov. Zavádzanie e-služieb vo vzťahu k štátnej správe a využitie informačných a komunikačných technológií.