Stav podnikateľského prostredia Slovenskej republiky v hodnotení EoDB 2012 - Hudák, Matej, 1984-
Zhodnotenie stavu podnikateľského prostredia Slovenskej republiky na základe hodnotenia Ease of Doing Business (EoDB), publikovaného Svetovou bankou.