Určenie hodnoty CVaR využitím simulácií v kolektívnom modeli rizika - Mucha, Vladimír, 1976-
Možnosť určenia hodnoty CVaR prostredníctvom generovania hodnôt celkovej škody. Analýza vplyvu počtu generovaných hodnôt na presnosť jej odhadu.