E-learning ako moderný didaktický prostriedok vo vyučovacom procese - Szászová, Renáta
Charakteristika e-learningu ako moderného didaktického prostriedku. Členenie e-learningu. Výhody e-learningu z pohľadu učiteľa, študenta a tvorcu kurzu. Charakteristika LMS Moodle.