Ekonometrická analýza cien bytov - Pančurová, Dana, 1988-
Analýza ceny bytu na základe čo najväčšieho verejne dostupného počtu údajov v rámci Slovenska so zameraním na 8 krajských miest a v rámci Bratislavy so zameraním na jednotlivé mestské časti k 28.2.2010. Cena bytu ako závisle premenná je vysvetľovaná charakteristikami bytu.