Obalové prostředky z lehčené vlákniny Paper foam - Vítek, Miloslav
Obalový materiál tvorený zmesou rastlinných vlákien a škrobov, tzv. Paper foam a jeho ekvivalenty. Táto hmota spracovaná pre vlákniny netradičnými postupmi do podoby rôznych maloformátových obalov, fixačných prvkov, trays, do určitej miery nahrádza niektoré produkty z penových plastov, pretože vykazuje podobné fyzikálne vlastnosti a je cenovo výhodná.