Úloha motivačných komponentov v riadení ľudských zdrojov systému Balanced Scorecard - Gavurová, Beáta, 1972-
Strategický manažment v systéme riadenia výkonnosti. Výskum v slovenskej podnikovej praxi. Metrika v systéme BSC.