E-shopy se mění v logistické firmy
Rast internetového obchodu a nové príležitosti pre doručovateľské firmy. Bezplatné doručenie zásielky. Doručenie v ten istý deň. Nový trend na sveroamerickom trhu - alternatívne spôsoby doručenia. Osobný odber tovaru. Poľský súkromný poštový operátor mieri na český trh. Nárast e-commerce a potreba rozširovania skladových priestorov. Reťazce on-line. Z on-line obchodov logistické firmy.