Prepojenie pracovnej motivácie s výkonnosťou v systéme Balanced Scorecard - Pudło, Patrycja
Význam motivačného systému v organizácii. Vplyv systému riadenia výkonnosti na odmeny. Systém BSC ako platforma implementácie efektívneho motivačného systému. Parciálne výsledky výskumu - implementácia systému BSC v slovenských podnikoch.