Pohľad na Black-Scholesovu rovnicu vo Wienerovsko-Brownovskom priblížení - Turňa, Ľubomír
Analýza správania sa pôvodnej Black-Scholesovej rovnice pri jej degeneráci z možnej formy parciálnej parabolickej rovnice na rovnicu blízku typu Laplaceovej rovnice, príp. typu potenciálnej Poissonovej rovnice.