Rozvoj štíhlé výroby v automobilovém průmyslu - Stávek, Martin
Vlastný výrobný systém automobilky Toyota - Toyota production system (TPS), ktorý v súčasnosti napodobňujú alebo implementujú iné organizácie. Štíhla výroba podľa TPS. Taylorizmus - prvá revolúcia v automobilovom priemysle. Vznik výrobného systému Toyota. Overovanie TPS v praxi. Implementácia TPS - druhá revolúcia v automobilovom priemysle.