Novela Zákonníka práce - Mičudová, Tatiana
Od 1. 1. 2013 je účinný zákon č. 361/2012 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony. Informácia o nových zmenách.