Mýty a skutečnost - Franek, Pavel
Pohľad autora článku na niektoré moderné tézy o riadení. Mýty a skutočnosť v manažmente. Žiadna univerzálna metóda riadenia neexistuje. Tímová práca. Tím nie je všeliek. Ako pracovať s individualistami. Individuálny pohovor prínosnejší než brainstorming.