Konflikty patří k životu - Šlapalová Čempelová, Zuzana
Pojem konflikt. Rozdielnosť ľudských pováh ako príčina nedorozumení a stretov. Štýly, ktorými sa riešia konflikty: vyhýbavý štýl, prispôsobivý štýl, kompromisný štýl, súperivý štýl, spolupracujúci štýl. Ako riešiť konflikty. Dôležité je zachovať kľud. Zmeniť konflikt na diskusiu.