Zmeny pri zamestnávaní osôb na základe dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru od 1.1.2013 - Strýčková, Jolana
Zmeny podľa Zákonníka práce od 1. januára 2013. Dohoda o vykonaní práce. Dohoda o pracovnej činnosti. Dohoda o brigádnickej práci študentov. Zmeny v platení poistného z príjmu dosahovaného na základe dohody podľa ZSP. Zmeny v platení poistného z príjmu dosahovaného na základe dohody podľa ZZP. Vymeriavací základ a sadzby v percentách pri výkone práce na základe dohôd. Praktické príklady.