Zmeny v reprodukčnom správaní žien na Slovensku - Megyesiová, Silvia, 1969-
Plodnosť na Slovensku po rok 1990 prešla výraznými zmenami. Úhrnná plodnosť a miery plodnosti žien podľa veku v SR a v EÚ. Priemerný vek matiek pri pôrode na Slovensku.