<The> art of business communication or speaking successfully on your feet - Urbančíková, Kristína
Budovanie sociálnych vzťahov v obchodnom prostredí. Obchodná komunikácia ako spôsob umenia, ktorý by podnikatelia mali ovládať. Hlavný dôraz príspevku sa kladie na obchodné rokovania.