CLIL v európskych školách - Veškrnová, Alžbeta
CLIL - obsahovo a jazykovo integrované učenie - významný trend európskeho školstva, jedna z možných stratégií dvojjazyčného vzdelávania. Výhody používania CLILu. Poskytovanie CLILu v štátoch Európy, podpora EÚ.