Úplné znenie zákona o rodičovskom príspevku s komentárom - Feketeová, Anna
Nárok na rodičovský príspevok. Suma rodičovského príspevku. Výplata rodičovského príspevku. Zánik nároku. Zvýšenie, zníženie, odňatie a vrátenie rodičovského príspevku. Konanie o rodičovskom príspevku. Povinnosti oprávnenej osoby. Súčinnosť a spolupráca pri poskytovaní rodičovského príspevku. Prechodné ustanovenia k úpravám účinným od 1.1.2011.