Zamestnávanie pracovníkov z tretích krajín - Janušová, Mária
Právne vzťahy a účastníci právnych vzťahov pri zamestnávaní pracovníkov z tretích krajín. Podmienky zamestnávania pracovníkov z tretích krajín. Povolenie na zamestnanie a modrá karta. Práva, povinnosti a právne vzťahy zamestnávateľa pri zamestnávaní pracovníkov z tretích krajín.