Bezpečnostná politika - Teória konfliktov - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Recenzia učebnice. Vymedzenie pojmu konflikt. Vybrané príčiny konfliktov, riešenie konfliktov. Prevencia vzniku konfliktov v medzinárodných vzťahoch.