Development of commodity prices and their impact on economic growth - Obadi, Saleh Mothana
Vývoj cien primárnych komodít. Skúmanie dlhodobého trendu vo vývoji cien komodít pomocou Hodrick Prescott filtra a následne pomocou Grangerovho testu skúmanie kauzálneho vzťahu medzi vývojom cien komodít a hospodárskym rastom vo vybraných regiónoch sveta.