Globálny obchod a vývoj cien primárnych komodít - Obadi, Saleh Mothana
Vývoj globálneho obchodu. Svetový obchod s tovarmi a komerčnými službami. Vývoj cien primárnych komodít - ropa, zemný plyn, potraviny.