Podpora podnikových aktivít pomocou expertných systémov - Rakovská, Eva, 1963-
Zmeny podnikateľského prostredia. Expertné systémy na podporu podnikových aktivít. Expertné systémy pre malé a stredné podniky. Expertné systémy a slovenské podniky. Výhody využívania expertných systémov.