Zľavové portály - Schmidt, Peter, 1968-
Zľava je výborná vec, ktorá dokáže motivovať ku kúpe a tak pritiahnuť zákazníka. Zľavové portály majú však jasné obmedzenia. Nedajú sa využívať dlhodobo vo veľkom rozsahu. Zľavové portály sú špecifickým marketingovým nástrojom, ktorého použitie aj pri zjavných obmedzeniach môže spoločnosti priniesť potrebný benefit.