The beginnings of Slovak foreign policy - Holásek, Peter
Zahraničná politika Slovenskej republiky od jej vzniku. Slovensko-maďarské vzťahy. Vstup do Nato a Európskej únie. Krajiny V4 a Slovenská republika.