<The> distributional effects of agricultural policy reforms in Switzerland - El Benni, Nadja
Článok analyzuje vplyvy reforiem poľnohospodárskej politiky vo Švajčiarsku. Vplyvy príjmov fariem a priamych platieb na distribúciu príjmov domácich fariem. Kalkulácia Giniho koeficientu a Giniho elasticity.