Reedukácia školstva - Noer, Michael
Khan Academy a inovácie vo vzdelávaní. Nezisková organizácia podporovaná známymi osobnosťami. Globálne výdavky na vzdelávanie. Vzdelávacie videá. Najväčšie možnosti by mali byť v rozvojovom svete. Väčšina súčasných vzdelávacích systémov odvodená od pruského modelu. Nové komunikačné technológie ako liek na bolesti školstva. Kniha Salmana Khana - The one world schoolhouse, ktorá je príbehom Akadémie a radikálnou víziou budúcnosti školstva.