Agricultural and rural capital markets in Turkey, Croatia and the FYR of Macedonia - Bojnec, Štefan
Analýza faktorov poľnohospodárstva a vidieka na kapitálových trhoch troch kandidátskych krajín EÚ - Turecka, Chorvátska, Macedónska. Vývoj kapitálových trhov - inflácia, výkon bankový, priame zahraničné investície, remitencie, determinanty vývoja.