Interkultúrnosť ako súčasť vedenia ľudí v období globalizácie - Pfundtnerová, Martina
Vplyv interkultúrnosti na efektívne vedenie ľudí. Global leadership. Kultúrna inteligencia vedúcich pracovníkov. Úroveň kultúrnej inteligencie vedúcich pracovníkov vo vybraných podnikoch v SR - DELL a IBM. Analýza a zhodnotenie výsledkov skúmania.