Nový trend v bannerovej reklame - RTB - Ševčíková, Kamila
Anglický výraz real time bidding (RTB) predstavuje predaj bannerovej (display) reklamy prebiehajúcej v reálnom čase. RTB ako nový trend v display reklame. Kritériá, výhody a nevýhody RTB.