Akulturace imigrantů v České republice - Matysová, Kamila
Pojem kultúra a akultúra. Interkultúrna stratégia imigrantov a hostiteľskej spoločnosti. Predsudky a diskriminácia. Ochrana proti diskrimináciii v Českej republike.