Pohľad ekonomických škôl na fenomén "Ekonomická kríza" - Novák, Marcel, 1979-
Teoretické východiská jednotlivých ekonomických škôl, ich odlišnosti, či názor na cyklickosť ekonomiky a vývoj ekonomických kríz. Priblíženie teoretických názorov vybraných ekonómov na problematiku ekonomických cyklov a z nich prameniacich ekonomických kríz.