Zlaté časy pre pracujúce ženy - Goudreau, Jenna
Vytrácanie manuálnych a výrobných pozícií v novej znalostnej ekonomike. Budúcnosť práce, ktorá vyžaduje spoločenské zručnosti, očný kontakt a osobnú komunikáciu. Pozícia ženy na pracovnom trhu budúcnosti. Dominancia žien v zdravotníctve a v personálnych službách. Odborné a vysokoškolské vzdelanie žien. Dominancia mužov vo vede a v inžinieringu. Ženy v strednom manažmente firiem. Presúvanie sa do ekonomiky starostlivosti.