Pohoda je môj celoživotný projekt - Hinšt, Jaroslav
Zaujímavý rozhovor s manažérom hudobného festivalu Pohoda. Rozpočet festivalu. Význam loga festivalu. Generálny sponzor Pohody. Angažovanie umelcov. Cieľová skupina festivalu. Účasť politikov na festivale. Pohoda medzi najlepšími hudobnými festivalmi Európy v kategórii stredne veľký festival.