Zlepšovanie podnikových procesov metódou Lean Six Sigma - Oško, Pavol
Situácie v podniku, kedy proces nemôže byť uskutočnený pod vplyvom neefektívneho fungovania procesu predošlého. Charakterizuje prístup k zlepšovaniu podnikových procesov prostredníctvom metódy Lean Six Sigma.