Vplyv spotrebnej dane z vína na vývoj príjmov do štátneho rozpočtu a podpora predaja - Válek, Juraj, 1981-
Teoretické východiská k spotrebnej dani z alkoholických nápojov. Smernica 72/43/EHS stanovila povinnosť členských štátov prijať systém spotrebných daní, ktorých predmetom sú minerálne oleje, tabak a liehoviny ("Alcoholic Beverages").