Obstarávací proces softvéru - Černý, Matej, 1982-
Správny výber softvéru je kľúčovou oblasťou pre úspešnosť firmy. Príspevok poskytuje prehľad o prístupoch k obstaraniu softvéru. Porovnáva dva hlavné smery - normu ISO 12207:2008 a CMM modely. Proces akvizície nového softvéru.