Ľudia sú všade rovnakí. Len Slováci sú iní - Škriniar, Pavel, 1979-
Tri významné ciele sporenia: finančná rezerva, rezerva na vážne udalosti a sporenie na dôchodok. Riziko a výnosy pri sporení. Sporenie v podielovom fonde. Investície do vládnych dlhopisov.