Vo veľkom to ide lepšie - Škriniar, Pavel, 1979-
Podstata kolektívneho investovania. Združovanie malých investorov. Výhody kolektívneho investovania. Investovanie do fondov. Riziko a výnos. Bezpečie a ochrana investícií do fondov.