Najlepší nástroj pre manažérov - Hudec, Marián
Systémy ERP (Enterprise resource planning - plánovanie podnikových zdrojov) umožňujú manažérom príjmať kvalifikovanejšie rozhodnutia, zefektívňovať podnikové procesy, znižovať náklady, zvyšovať produktivitu alebo skracovať čas uvedenia nového produktu na trh.