Význam benchmarkingu pre riadenie obecných samospráv - Dobšinská, Kristína
Význam využitia metódy benchmarkingu ako zdroja informácií prinášajúceho lepšie poznanie stavu týkajúceho sa efektívnosti poskytovania verejných služieb obcami. Analýza rozpočtových výdavkov vybraných obcí určených na poskytovanie vybranej verejnej služby s využitím benchmarkingových indikátorov.