Čo robiť, keď dôjdu peniaze na platenie životného poistenia - Poklemba, Pavol
Každý problém s platením životného poistenia je potrebné riešiť s poisťovňou. Možnosť zníženia poistného. Zmena frekvencie platenia. Prerušenie platenia poistného. Čiastočné odkúpenie. Zrušenie pripoistenia. Prevod do splatného stavu. Zrušenie zmluvy.