Diskusia o správe miestnych daní v Spojenom Kráľovstve a v Slovenskej republike - Baláži, Peter
Komparatívna analýza výberu miestnych daní v Slovenskej republike a v Spojenom kráľovstve. Správa a výber miestnych daní z pohľadu na dane z nehnuteľností. Výhody a nevýhody daňových systémov vybraných krajín.