Harmonizácia účtovného výkazníctva malých a stredných podnikov v rámci EÚ - Staríčková, Zuzana
Harmonizácia účtovného výkazníctva malých a stredných podnikov v rámci EÚ. Medzinárodný štandard pre malé a stredné podniky. Možnosti skvalitnenia informácií v rámci finančného výkazníctva (IFRS). Predpoklady využitia IFRS v SR.