Možnosti certifikovanosti zamestnancov verejnej správy v oblasti informačných technológií - Mudrík, Martin
Príspevok približuje súčasný stav certifikovanosti zamestnancov verejnej správy v oblasti informačných technológií. Porovnávacou metódou približuje rôzne možnosti certifikácie ako prostriedku na zvyšovanie úrovne počítačových vedomostí zamestnancov verejnej správy. Zároveň poskytuje prehľad názorov zamestnancov verejnej správy na potrebu a ochotu doplniť si toto vzdelanie.